www.barsromania.ro este deținut de I.I. Baciu B. Vasile, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. F8/355/2013 și având Codul Unic de Înregistrare: RO31394126. Folosirea acestui site, incluzând vizitarea și cumpărarea produselor de pe site-ul www.barsromania.ro, cum va fi denumit în continuare, implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos.

Utilizarea site-ului

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul Barsromania.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerati. Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile urmatoare. Barsromania.ro isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertei, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor. De asemenea, Barsromania.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni si erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, sau erori ale p roduselor software. Tot continutul site-ului Barsromania.ro este proprietatea I.I. Baciu B. Vasile. si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe Barsromania.ro, nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Baciu B. Vasile I.I., acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit, Barsromania.ro, nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc, iar aceste erori nu obliga Casti-fullface.ro la nicio actiune.

Comunicarea electronica

Cand vizitați Barsromania.ro sau ne trimiteți email-uri, înseamnă că voi comunicați cu noi pe cale electronică. Sunteți de acord că toate aceste comunicări: email-uri, note, convenții, newslettere, știri, sau orice alt tip de informații pe care noi le furnizăm electronic, satisfac toate cerințele legislației naționale și europene. Acceptul dumneavoastră de a comunica cu noi pe această cale, fie că numai primiți aceste informații sau și în cazul în care dumneavoastră ne trimiteți informații pe cale electronică, reprezintă un accept echivalent cu semnatura olografă pe orice document fizic, ca și cum aceste informații ar fi tiparite pe un suport fizic, în scris. Dumneavoastră și Barsromania.ro de asemenea, sunteți de acord să respectați întocmai cele comunicate pe cale electronică, punând folosirea acestor comunicări sub incidența prezentului document numit Termeni și condiții.

Confidentialitate

Barsromania.ro respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor, se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, oferta si politica firmei, nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit. Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul Barsromania.ro date personale, poate opta ca aceastea sa fie sterse din baza de date. Pentru a stergere este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru telefonic, prin fax sau e-mail. Barsromania.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.

Despre prețuri

Prețurile prezentate includ TVA (19%) și nu includ cheltuielile de livrare, în afara cazului în care se specifică în mod expres pe site altfel. Prețul de achiziție tipărit pe factura finală va fi același cu cel stabilit de consultantul de vânzări în momentul confirmării comenzii ca fiind comanda fermă, sau, în cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit, acest preț va fi cel publicat pe site la momentul achiziției. Nu există limită minimă de preț pentru a efectua o comandă. În ciuda eforturilor noastre, un mic număr de produse pot avea prețuri greșite pe site, stabilite în mod eronat de către sistemul nostru informatic. În aceste condiții, întotdeauna se consideră preț final cel acceptat de către client în cadrul discuțiilor purtate cu consultanții noștri de vânzări. Dacă prețul real al produsului este mai ridicat decat prețul afișat pe site, consultanții noștri de vânzări sunt îndreptățiți să vă satisfacă cererea de a vă livra produsul la prețul publicat pe site numai în măsura în care vom putea face acest lucru, dupa cum și dumneavoastră sunteți îndreptățit să refuzați comanda respectivă. În cazul în care prețul real este mai mic decat prețul publicat pe site, iar dumneavoastră ați achitat prețul în avans prin diferite metode (OP, card bancar, etc), diferența vă va fi returnată dupa cum se va conveni de comun acord, dar nu mai tărziu de 30 de zile de la data primirii produsului.

Returnarea produselor

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G.  34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 5 zile lucratoare de la denuntarea contractului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Barsromania.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, produse murdare, ambalaj deteriorat etc. Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi. In cazul in care produsul achizitionat a fost livrat nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris in cel mult 24 de ore de la livrarea produsului. Orice modificare a starii produselor sau deteriorarea ambalajului original a acestora duce automat la aplicarea unei proceduri de returnare supusa unor taxe administrative de readucere a produselor la starea in care au fost livrate. Cuantumul taxei administrative va fi comunicat catre client la receptionarea produselor modificate. La livrarea coletului, clientul are dreptul de a refuza produsele ale caror ambalaje au fost deteriorate. Pentru dovezi, coletul poate fi fotografiat si se poate intocmi un proces verbal impreuna cu reprezentantul firmei de curierat in care sa fie mentionata starea coletului din momentul livrarii. Costul de transport rezultat in urma returnarii produselor va fi achitat de catre client.

Transferul proprietatii

Proprietatea asupra Bunurilor si Serviciilor va fi transferata la momentul efectuarii platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare - semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier). In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a acestora.

Dispoziții finale

Orice altă problemă cauzată de produsele și serviciile prezentate pe Barsromania.ro, sau de informațiile prezentate pe acest site, și care nu este deja tratată de nici un articol din prezentul document, se va soluționa pe cale amiabilă în termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizării în scris a problemelor, de către utilizator. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române sau unui organism alternativ de rezolvare a disputelor, agreat de ambele parți. Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții de Utilizare a site-ului Barsromania.ro, clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.

Căutare rapidă

Folosește cuvinte cheie pentru a găsi produsele.
Căutare avansată