Barsromania.ro este importatorul exclusiv al marci BARS in Romania. BARS Ltd este cel mai mare producator de imbracaminte de corp, masti, cagule si bandane din Bulgaria, calitatea Bars fiind recunoscuta la nivelul tarilor din Europa.

Motto-ul Bars este: "Nici un compromis privind calitatea!"

Prezenti pe piata din Romania din 2013, Bars Romania si-a creat un renume printre clientii, in ceea ce priveste calitatea produselor, diverstatea lor, dar si a unui pret accesibil tuturor. Gama diverisificata a produselor BARS vine cu peste 12 modele de cagule si masti, peste 100 de modele de bandane tubulare multifunctionale, imbracaminte de corp cu materiale de diverse grosimi si marimi, potrivite pentru toate temperaturile si o gama diverisificata de caciuli.

Calitatea produselor noastre este confirmata si prin colaborarea cu peste 20 de magazine de profil din tara, care promoveaza si comercializeaza produsele Bars.

Cautam in continuare sa ne extindem numarul de colaboratori, iar pentru orice detalii legate de produse si preturi, nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: ro.bars@yahoo.com

Căutare rapidă

Folosește cuvinte cheie pentru a găsi produsele.
Căutare avansată